Om Tyrkialeiligheter as

Tyrkialeiligheter Representerer Utbyggere I Tyrkia


Tyrkialeiligheter as er et norskeiet aksjeselskap med stor kompetanse og lang erfaring når det gjelder prosjektering, bygging og salg av boliger. Vi har et nært samarbeid med det tyrkiske eiendomselskapet Vikingen Eiendom, Alanya, Tyrkia.
Dette fører til at vi har særdeles god lokalkunnskap og samarbeider kun med seriøse entreprenører. Denne viktige ekspertisen gir deg som kjøper en trygghet og sikkerhet for ditt kjøp.
Ahmet Demirkan, daglig leder Tyrkialeiligheter as. Meget god lokalkunnskap med bredt kontaktnett. Siden 2004 erfaring med koordinering og salg av boliger i Alanya, Tyrkia.
Styresammensetning:
Selskapets styreformann er Ahmet Demirkan
Revisjon:
PKF Revisjon, Oslo Statsautoriserte revisorer

Tyrkialeiligheter As
Kjøp Trygt Av Oss
Våre Kunnskaper, Seriøsitet og Service Din Trygghet !

Tyrkialeiligheter Siden 1991

Tyrkialeiligheter Representant for selger / utbygger Siden 1991

Tyrkialeiligheter er et veletablert aksjeleskap. Vi har stor kompetanse om lang erfaring når det gjelder prosjektering, bygging og salg av boliger.
Vår kunnskap, seriøsitet og service gir deg som kjøper en ekstra trygghet til enhver tid - også etter et eventuellt kjøp.
Vårt samarbeid fortsetter så lenge du måtte ønske det.
Tyrkialeiligheter er representant for selger/utbygger i Tyrkia, og vi samarbeider kun med seriøse utbyggere. Vi har norsktalende personell med kontor både i Oslo og i Alanya, Tyrkia. Vi er tilgjengelig 24 timer hele året.
Tyrkialeiligheter har et nært samarbeid med det tyrkiske eiendomsselskapet Vikingen Emlak i Alanya. Dette fører til at vi har særdeles god lokalkunnskap. Denne expertisen gir deg som kjøper en ekstra trygghet og sikkerhet for ditt kjøp.
Tyrkialeiligheter as tilbyr deg alle tjenster som er nødvending for et trygt og sikkert kjøp av bolig. Dette gjelder alt fra kontrakt med utbygger til ferdigstillesle og kvalitetssikret skjøte, samt forsikringer m.m. Vi vil også være behjelpelig med alle praktiske og nødvendige forhold underveis. Vannabonnament, strøm, renovasjon m.m.
Vi kan også fremskaffe møbler, gardiner, interiør, hvitvarer og annet betydelig rimeligere enn i Norge. Tyrkialeiligheter ar ingen ekstra kosnader for dette. Tyrkialeiligheter vi alltid gjøre vårt beste for å gi deg som kjøper den beste service til enhver tid.
Se vår hjemmeside http://www.tyrkialeiligheter.no for ytterlige info om oss og flere prosjekter som vi representerer.
Med vennlig hilsen,
Ahmet Demirkan
Daglig Leder
Tyrkialeiligheter