Duplex i Kestel Til Salg

Alanya Kestel
130.000 EUR
212 kvmm2

Eksklusiv stor familieleilighet i Alanya
Garden Duplex
Bad: 4 Soverom: 4 Kvmeter: 180kvm + 32kvm terasser SPEKTAKULÆRE WHITE UNE

Detaljer

White Line er et av de mest luksuriøse og gjennomførte leilighetsprosjektene i Alanya med enestaende design og unik beliggenhet.

DESIGN I SÆRKLASSE

Imponerende moderne arkitektur med enestående løsninger og detaljer. Resepsjonstjeneste med 24 timers vakthold.

FANTASTISKE FASILITETER

Fantastiske fellesarealer med 2 svømmebasseng. Moderne gym og sauna samt tilgang til tennisbane og lekeplass for barn.

LUKSURIØSE LEILIGHETER

Smakfulle materialvalg, topp kvalitet og byggteknisk høy standard med gode løsninger både i leilighetene og fellesarealene.

Sydenboliger ved havet for en hverdag utenom det vanlige. Du kjenner det allerede når du går av flyet. Den varme luften som slår mot deg er et forvarsel på de kommende supre dagene i din egen sydenbolig. I møtet mellom kultur og natur bor du ved stranden og har uante muligheter. Naboene er hyggelige og likesinnede nordmenn som også lever det gode liv i Syden. Alt er luksuriøst tilrettelagt for at du hver dag skal våkne med et smil klar for nye eventyr.

HØY STANDARD MED:

Lekre keramiske gulvfliser i oppholdsrom og på bad Amerikansk kjøkken med lakkerte fronter og benkeplate i granitt Gulvvarme på alle bad Gjennomgående takbelysning innfelte spotlights Høykvalitets vinduer og skyvedører med termoglass og elektriske shutters i aluminium Stålforsterket inngangsdør med sikkerhetslås og trygghetssystem med video dørtelefon, alarm og brannvarsling