Tyrkia Leiligheter As

Skriv ned navn og telefonnummer så ringer vi deg.

Tyrkialeiligheter

Tyrkialeiligheter

Tyrkialeiligheter AS Representant for selger/utbygger i Tyrkia siden 2004
Tyrkialeiligheter er et eiendomsselskap i Alanya , vi har stor kompentanse og lang erfaring når det gjelder prosjektering , bygging og salg av boliger siden 2004 . Vi samarbeider kun med seriøse utbyggere og selgere.
Vi har norsktalende personell , vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet hele året. Denne ekspertisen gir deg som kjøper en ekstra trygghet og sikkerhet ved kjøp av bolig. Tyrkialeiligheter AS tilbyr deg alle tjenester fra A til Å som er nødvendig for et trygt og sikkert kjøp av bolig.
Dette gjelder alt fra kontrakt med utbygger/selger til ferdigstillelse av bolig og skjøte , samt forsikring m.m. Vi vil også være behjelpelig med alle praktiske og nødvendige forhold underveis. Vannabonnament, strøm , renovasjon m.m. Vi kan være behjelpelig med kjøp av møbler, gardiner, interiør og hvitevarer , betydelig rimeligere,Tyrkialeiligheter tar ingen ekstra kostnader for dette.
Vi i Tyrkialeiligheter vil alltid gjøre vårt beste for å gi deg som kjøper , den beste service til enhver tid. Vårt samarbeid fortsetter så lenge du måtte ønske det, Se vår hjemmeside www.tyrkialeiligheter.no for ytterlige info om oss og flere prosjekter som vi representerer, Vår kunnskap,service og seriøsitet gir deg som kjøper en ekstra trygghet til enhver tid - også etter et eventuellt kjøp.
Tyrkialeiligheter as Ahmet Demirkan Daglig Leder