Eiendom til salgs og leie

Til Salg
0 Alanya, Kestel

Aqua Residence

Luksus boligkompleks i Kestel, den nye utvikling, grønt og rolig område av Øst-Alanya. Det er kun 5 km til Alanya sentrum og bare 750 m til sandstrendene i Kestel. Kestel er det riktige valget for de som ønsker å leve i et fredelig og rolig sted. Lave luksus komplekser (ikke mer enn fem etasjer) har egenskapene i Kestel og bruker bare 18% av land for utviklingen som betyr at bygningen vil bli omgitt av massevis av grønne plantings. Aqualife har et land med 8100 m2 og bare 18% av landet vil bli bygget. Det er totalt 180 leiligheter i fem blokker i prosjektet.

Til Salg
fra: 125.000 € Alanya, Konaklı

SEASIDE GREEN HILL

ALANYA OMRÅDETS FLOTTESTE BELIGGENHET Vi har fortsatt noen få leiligheter med praktfull beliggenhet ledig! Leilighetene ligger i Konakli, ca. 7 minutter vest for Alanya sentrum, på en høyde over Middelhavet – 200 meter fra stranden. Det er 8 leiligheter pr. blokk, tilsammen 72 leiligheter. Alle går over 2 plan: duplex over 1. og 2. etasje, penthouse over 3. etasje og takplanet. Leilighetene har 2 eller 3 soverom, 1-2 stuer, 2 bad, entre + stue/kjøkken. 2 balkonger. Seaside Green Hill har 500m2 stort bassengområde samt helårsbasseng med toalett/dusj,sauna,fitnessrom,møterom og lekeplass og opparbeidet grøntanlegg. De fleste leilighetene har panoramautsikt.

Til Salg
83.000 € Alanya, Oba

Flower Garden 2 (OBA)

Nytt sjarmerende kompleks beliggende i attraktivt område i fantastisk frodige omgivelser. Kun 800 m. fra en av de beste strendene. 30 leiligheter og 10 penthouse leiligheter fordelt på 3 blokker. Eksklusivt bad m. bl.a. gulv varme, lyse fliser, hvite høyglans polerte skapdører, svart granitt benkeplate og oppmurt dusjkabinett samt badekar. •Fantastisk frodig og vakkert hageanlegg med lekeplass til ungene, og tilhørende grill fasiliteter hvor du kan tilberede et overdådig festmåltid. Svömmebasseng, fitnes rom, aktivitets rom,kontor,toalett og omkledningsrom. •Herlige terrasser med vakre aluminiums og glass rekkverk. •Det trådløse internettet gir deg muligheten til å sitte online og jobbe ved poolen på din bærbare computer, samtidig som du nyter solens stråler. •Tiltalende inngangsparti med marmorbelagt trappeoppgang. •Fine hvite fyllingsdører med dørhådtak i stål. Blomster hagen er et prosjekt som må ses – en fryd for øyet og med alle forutsetninger for å bli den perfekte feriebasen for hele familien, venner og bekjente.

Til Salg
69.000 € Alanya

GALAXY III (Alanya)

Leiligheten ligger ca. 10 minutters gangavstand fra stranden i Alanya. Sentral beliggenhet nære Metrosenteret, Alanyum shopping center. Leiligheten har 2 soverom + stue kjøkken, 2 bad. Leiligheten har fjell og baseng utsikt med 2 balkonger.

SOLD Til Salg
80.000 € Alanya Centrum

Kleopatra KASAP (ALANYA)

Leiligheten er fullt møblert Leilighetene har sentralt beliggenhet, ca. 10 minutters gange fra Kleopatra-stranden i Alanya. Total 10 leiligheter blokken har fem etasjer leiligheten ligger pa etasje har 2 soverom, 2 Bad, stue + kjøkken og 2 balkonger..

Til Salg
98.000 € Alanya, Mahmutlar

YENISEY RESIDENCE (MAHMUTLAR)

Yenisey kommer med en oppfølger- mange nordmenn er kjent med byggarbeidet deres- men her kommer noe meget spesielt, som kan bli utsolgt fort ! Anlegget ligger rett øst for Mahmutlar sentrum, og har havutsikt fra mange av balkongene. Rett utenfor døren er det et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fasiliteter. Gode bussforbindelser til Alanya sentrm, dersom du føler behov for det. Men alvorlig talt - her har du absolutt alt du trenger rett utenfor døren !

Til Salg
115.000 € Alanya, Kargıcak

GRANADA RESIDENCE (KARGICAK)

Granada Residence villa og leilighet Alanya Tyrkia. Dette er en unik mulighet for en god investering enten du ønsker et fantastisk sted for deg selv og familien, eller du ønsker deg en god investering! Vi bygger nytt luksusanlegg med leiligheter og villaer på en åsside i Kargicak utenfor Alanya Tyrkia med alle fasiliteter og en fantastsik utsikt mot det bla midilhav og omradet rund.

Til Salg
145.000 € Alanya, Cikcilli

KASAP 3 (CIKCILLI)

Leilighetene ligger sentralt i Alanya, med ca. 15 minutters gangavstand til stranden. Blokkene er på 5 etasjer pluss toppetasjen som tilhører penthouse-leiligheten. 2 duplex i nedre etasjer. Det er kun 2 leiligheter i hver etasje. Større penthouse-leiligheter i toppetasjen. Leilighetene er barnevennlige med bl.a. barnedel i bassenget.

SOLD Til Salg
Alanya Centrum

1+1 Leilighet til salgs

Leiligheter har 1 soverom, entre, stue + kjøkken, bad, 2 balkongen. Leilighetene ligger i 4. etg. Anlegget ligger i hjertet av byen, nær alle butikker, restauranter, barer og bare 400 meter fra den berømte Kleopatra stranden.