Eiendom til salgs og leie

SOLD Til Salg
80.000 € Alanya Centrum

Kleopatra KASAP (ALANYA)

Leiligheten er fullt møblert Leilighetene har sentralt beliggenhet, ca. 10 minutters gange fra Kleopatra-stranden i Alanya. Total 10 leiligheter blokken har fem etasjer leiligheten ligger pa etasje har 2 soverom, 2 Bad, stue + kjøkken og 2 balkonger..

SOLD Til Salg
Alanya Centrum

1+1 Leilighet til salgs

Leiligheter har 1 soverom, entre, stue + kjøkken, bad, 2 balkongen. Leilighetene ligger i 4. etg. Anlegget ligger i hjertet av byen, nær alle butikker, restauranter, barer og bare 400 meter fra den berømte Kleopatra stranden.

SOLD Til Salg
Alanya Centrum

Alanya Sentrum Konak Penthouse

4 + 1 Penthouse for salg, 2 bad, 2 meget store balkonger, stor stue, topp 9. etasje med fantastisk utsikt. Denne hyggelige penthouse har en perfekt beliggenhet i et fredelig boligområde midt i Alanya sentrum med kort avstand til strand og alle typer forretninger. Komplekset har stor hage med felles basseng. Beliggende 9.Etg. i velletablert annlegg med mange Norske beboere.

Til Salg
850.000 NOK Alanya Centrum

KASAP EKSKLUSIV 2

Eksklusiv stor familieleilighet med smakfull innredning legges ut for salg i Kesap Eksklusiv i Alanya. Leiligheten har en fin beliggenhet med flott utsikt mot sentrum, havnen, borgen og Middelhavet. Stor solrik terrasse mot syd og vest som kan lukkes bak en glassfasade når det er ønskelig. Leiligheten ligger på et plan og den består av kjøkken, stue, en romslig hall, 2 velutrustede bad, et gjestetoalett og 3 romslige soverom hvorav det ene er innredet som kombinert TV og PC stue med sittesofa som raskt kan omgjøres til en ekstra dobbeltseng. Med en ekstraseng på hvert av de to største soverommene er det god soveplass for 8 personer uten å benytte stua. Alle leilighetene har tilgang til internett, parabol eller IP TV, heis, aircondition i alle rom og varmekabler på badene. Kjøkkenet er utstyrt med induksjonsovn, oppvaskmaskin og stort kjøleskap.

SOLD Til Salg
650.000 NOK Alanya Centrum

KASAP 3

Familieleilighet med smakfull innredning i Kasap 3 i Cikcilli, Alanya, legges ut for salg. Leiligheten ligger i 10 minutters gangavstand til kjøpesenteret Alanyum og ca 15-20 minutters gange til stranden.

Til Salg
Nå 75.000 € Alanya Centrum

Innholdsrik og godt vedlikeholdt leilighet til salgs

Innholdsrik og godt vedlikeholdt leilighet til salgs i stille og rolig område uten leven / bråk fra hoteller og restauranter. Sentralt ved fiske og grønnsakshallen i Alanya og med fin utsikt mot fjellet. Leiligheten ligger i 5 etasje. Leiligheten er en 3 roms på 112 kvm, 2 balkonger som er innglasset (kan skyves til side). Utgang til begge balkonger fra stue og kjøkken og begge soverom. Stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning og plass til spisestue. 2 bad med dusj og toalett i tilknytting til soverommene. Hoved badet har også ny vaskemaskin. Stor gang med ny tapet. Det følger også med en egen bod i kjeller. Leiligheten selges fullt møblert. Hvis kjøper ønsker kan også kjøkkenutstyr følge leiligheten. Tv med mulighet for IP (norske og andre skandinaviske kanaler) og dvd spiller følger også med. Egen internett tilknytting til leiligheten hvis man ønsker. Det er aircondition i stue og begge soverom. Leilighetskomplekset, Isik apt har 31 leiligheter, hvorav 12 er norsk eide. Stort barnevennlig uteområde med basseng og barnebasseng og felles solsenger. Stor parkeringsplass og elektrisk port med egen portåpner. Fellesutgifter 60 lira / mnd. (ca. 175 nok) Vaktmester bor i blokka. Blokka er ny malt. Mini-Safe. Innflyttningsklar etter avtale med eier.

Til Salg
139.000 € Alanya Centrum

Green Hill Penthouse

3 + 1 Seaside Greenhill En topprenovert 3 + 1 penthouse leilighet til salgs med meget god planløsning i et rolig naturområde 7km fra Alanya sentrum og 0.3km til stranden, leiligheten har utsikt mot både havet og fjellene. Området består av 9 bygninger med totalt 72 leiligheter og er bygget mellom 2006-2009.

Til Salg
Alanya Centrum

Daisy Residence

Daisy Residence is located in the exclusive, non-polluting, developing Kestel district of Alanya, Turkey. Here there are endless beaches, mountains, green forests, and a pleasant atmosphere - which will ensure that your stay is an exceptional experience.

SOLD Til Salg
65.000 € Alanya Centrum

Leilighet ved Kleopatra stranden selges fullt møblert.

Leiligheten ligger i nærheten av det populære fiskemarkedet i Alanya og ligger ca 800 meter fra Kleopatra stranden. Leiligheten ligger i et stille område med lite trafikk men ligger samtidig i nærheten av flere restauranter og shoppingmuligheter. Ligger ca 1,2 km i fra den populære norske Vikingen restaurant. Ca 3 km til havneområdet/bargaten i sentrum. Leiligheten har to soverom, et stort bad med dusjkabinett, gjestetoalett, stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning og 3 stk balkonger hvor den ene er innbygget, og brukes i dag som lagringsrom.