Eiendom til salgs og leie

Til Salg
145.000 € Alanya, Cikcilli

KASAP 3 (CIKCILLI)

Leilighetene ligger sentralt i Alanya, med ca. 15 minutters gangavstand til stranden. Blokkene er på 5 etasjer pluss toppetasjen som tilhører penthouse-leiligheten. 2 duplex i nedre etasjer. Det er kun 2 leiligheter i hver etasje. Større penthouse-leiligheter i toppetasjen. Leilighetene er barnevennlige med bl.a. barnedel i bassenget.

Til Salg
fra 82.000 € Alanya, Cikcilli

Alaiye Residence Cikcilli

700 meter fra stranden og 600 meter fra Oba sentrum og 2.5 km til Alanya sentrum. Nærmeste dagligvare 3 minutters gange unna og anlegget ligger bare 300 meter fra Alanyum shopping senter.

Til Salg
69.000 € Alanya, Cikcilli

SUMMER SKY

Leilighet beliggende sentralt i Cikcilli området Alanya, selges moblert. Kort austand til alle fasisiteter. Pent beplantet uteområde. Stort baseng-område med bl.A grillplass. Tennisbane/Basketbane, Fitness/Treningsrom,Sauna, billejardrom, parkerings plass.

SOLD Til Salg
1.100.000 NOK Alanya, Cikcilli

PENTHOUSE i Kasap Residence 1 i Cikcilli, Alanya.

PENTHOUSE i Kasap Residence 1 i Cikcilli, Alanya. - Veldrevet sameie med 15 leiligheter, 3 i hver etasje, 14 eies av nordmenn, 1 av en finne.

Til Salg
Alanya, Cikcilli

Sun Palace Tower

Sun Palace Tower ligger i sjarmerende Cikcilli , på grensen til Alanya by. Fra anlegget er det ca 600 meter til stranden. Det er små matbutikker i nærområdet og noen få 100 meter til stormarkdet Kipa. I Cikcilli sntrum er det market/ bazar en gang i uka hele året. Det er også flere hygglige restauranter i området ved siden av gode bakerier og alt annet du måtte trenge. Sun Palace Tower består av en blokk på 10 etasjer. Her finner du 18 leiligheter med 2 soverom, 18 med 3 soverom og 4 penthouseleiligheter.

Til Salg
fra: 64.000 € Alanya, Cikcilli

CRYSTAL PARK RESIDENCE (CIKCILLI)

CRYSTAL PARK RESIDENCE Ligger i Cikcilli: Størrelsen på leilighetene er fra 56 m2 - 256 m2. Prisantydning er gitt for billigste leilighet med ett soverom. Alanyas største og mest solide utbygger står bak Crystal Park. De har bygget mange store prosjekter. Flott beliggende i Cikcilli 100m fra Alanyum kjøpesenter, 200m til varehuset Metro, 200m til det nye universitetet, 500m til stranden og veldig nære Oba sentrum. Det er også apoteker, helsetilbud, tannleger og leger i nærområdet. I Oba og Cikcilli er det mange Skandinavere og spesielt mange Nordmenn. Anlegget vil bestå av fire blokker på ti etasjer. Det bygges 120 leiligheter med 1 soverom, 120 leiligheter med 2 soverom, 12 Penthouse leiligheter med 3 og 4 soverom over 2 etasjer. Leilighetene vil ha et og to soverom, mens penthouseleilighetene på toppen vil ha 3 soverom. Den store tomten på hele 12 mål gjør ute området oversiktlig og utfyllende. Utsmykket grønt område med et svømmebasseng på hele 3 400 kvm.

Til Salg
fra: 61.000 € Alanya, Cikcilli

CRYSTAL GARDEN RESIDENCE (CIKCILLI)

Crystal Garden ligger i Cikcili, 600 meter fra stranden og 500 meter fra Oba sentrum og 2.5 km til Alanya sentrum. Nærmeste dagligvare 2 minutters gange unna og anlegget ligger bare 250 meter fra Alanyum shopping senter. I koselige Oba sentrum finnes et stort utvalg av restauranter, butikker, dagligvarer, postkontor og mye mer, så her har du alt du trenger for en deilig ferie I solen!Crystal Garden har lett tilgang til store kjøpensentre som Alanyum, Koctas, Metro, Kipa etc. Selv om det er gåavstand til stranden vil Crystal Garden tilby gratis kjøring til og fra stranden flere ganger om dagen gjennom hele sommersesongen.

Til Salg
fra 59.500 € Alanya, Cikcilli

VESTA GARDEN (CIKCILLI)

Vesta Garden ligger i Cikcilli og Cikcilli har det nå åpnet et nytt shoppingsenter med flere butikker og kino. Fra Cikcilli er veien kort til Alanya med lokalbuss, og du har gangavstand til Keykubat stranden. Cikcilli er et rolig område perfekt for deg som bo i roligere omgivelser, men som samtidig ønsker lett adgang til et noe travlere sentrum og Alanya.

Til Salg
850,000 NOK Alanya Cikcilli

Exclusiv 3+1+3 Bad 170 kvm. Leilighet

Stor familie leilighet med smakfull innredning legges ut for salg. Leilighet har en fin beliggenhet med flott utsikt mot sentrum, havnen, borgen og Middeldhavet. Stor solrik terrasse mot syd og vest som kan lukes bak en glassfasade når det er ønskelig. Leiligheten ligger på et plan og den består av kjøkken, stue, en romslig hall, 2 velutrustede bad, et gjestetoalett og 3 romslige soverom hvorav det ene er innredet som kombinert TV og PC stue med sittesofa som rask kan omgjøres til en ekstra dobbeltseng.