Eiendom til salgs og leie

Til Salg
69.000 EUR Alanya

GALAXY III (Alanya)

Hjørneleiligheten ligger ca. 10 minutters gangavstand fra stranden i Alanya. Sentral beliggenhet nære Metrosenteret, Alanyum shopping center. Leiligheten har 2 soverom + stue kjøkken, 2 bad. Leiligheten har fjell og baseng utsikt med 2 store terrasser med strømuttak

Imponerende og stort parkanlegg med palmer, sitrontrær, klementintrær, bassenger (ute/ inne) og tennisbane. Veldrevet sameie med Skandinavere

SOLD Til Salg
35.000 EUR Alanya

1+1 Sentral Leilighet i Alanya

Sentral leilighet i Alanya, ett stort soverom og ett stue, ett bad, to store balkonger rundt leiligheten. Veldig praktisk beliggenhet, nær alle viktige tjenester få minutters gange til Cleopatra Beach, nær tirsdag fiskemarked, kun to minutter fra Vikingen Restaurant. Solen er tilstede hele dagen i form av leiligheten og balkonger avhending. Alle møbler og hvitevarer er inkludert i prisen Leiligheten ligger i andre etasje og bygningen har en 4 personer heis. Veldig økonomisk leilighet beliggende i hjertet av den vakre byen Alanya, lett å leie eller flott å bo i. Det er mye grønn plass rundt bygningen og derfor mye frisk luft, selv leiligheten har en veldig sentral beliggenhet.

Til Salg
65.000 EUR Alanya

1+1 ny leilighet

Komplekset ligger i et rolig Alanya-område, kun 5 minutter fra sandstrender, i gangavstand fra Alanyum, kjøpesentre, tennisbane, olympisk svømmebasseng, restauranter, butikker, bowling, park med lekeplass og marked. Den unike beliggenheten til denne penthouse kan verdsettes både av folk som liker fredelige ferier og av de som foretrekker en mer aktiv livsstil.

Til Salg
69.000 EUR Alanya

KASAP RESIDENCE 1 (ALANYA)

Vi velger nå å selge vår herlige ferieleilighet i Alanya grunnet hyttebygging i Norge.

Vi har trivdes godt her i trygge og hyggelige omgivelser ikke minst siden det her i området er en god miks av tyrkisk befolkning og for det meste skandinaviske turister.

Til Salg
95 000 EUR Mahmutlar, Alanya

Nydelig leilighet i Yenisey 2 Residence, Mahmutlar, Alanya

Nydelig leilighet i Yenisey 2 Residence, Mahmutlar, Alanya

Pris :95000 €

Beliggenhet : Barbados Cad. 3 minutters gange fra stranden.

Hjørneleilighet i 9. etasje, bruttoareal 132m2

Inneholder : Stue m/integrert kjøkken, 2 soverom, 2 bad : det største med
varmekabler og badekar.

2 store balkonger med Panoramautsikt over Middelhavet og Taurusfjellene.

Gjennomgående leilighet med store vinduer gir svært gode lysforhold.

Egen låsbar bod i kjelleren, ca 4m2

Selges fullt møblert med Siemens hvitevarer og småelektriske artikler, TV, 2 sett balkongmøbler og parasoller.

Til Salg
72.500 EUR Alanya

Stor flott leilighet selges i Alanya Centrum

Blokka er på 10 etasjer og leiligheten ligger i 2 etasje no.9. Den ligger i et stille og rolig område med flere restauranter og mange typer butikker. Det er også flere hoteller i nær tilknytning til leiligheten. Avstand til østre strand i Alanya er ca. 450 meter. Det er rundt 800 meter til havna og basarområdet.